Loader

A művelet végrehajtása folyamatban van!
Kérjük ne zárja be a böngészőt és ne navigáljon el!
A művelet végén automatikusan átirányítjuk!

SZÉCHENYI 2020 – TÁJÉKOZTATÁSI KÖTELEZETTSÉG

  • Kedvezményezett: Herbow International Zrt
  • Projekt címe: Mosódió alapú háztartási mosó- és tisztítószerek fejlesztése, gyártása, forgalmazása
  • Szerződött támogatás összege: 321 000 000 Ft
  • Támogatás mértéke (%-ban): 100%
  • Projekt befejezésének dátuma: 2022 Q3
  • Projekt azonosító száma: GINOP-8.1.3/A-16, Nemzeti Technológiai és Szellemi Tulajdon kockázati tőkeprogram

 

Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt célja a Herbow International Zrt. kutatás-fejlesztési és innovációs kapacitásának megerősítése annak érdekében, hogy növekedjen a versenyképessége a magyar és a nemzetközi piacokon.
Ennek keretében a társaság új, innovatív, mosódió alapú tisztító- és mosószereket fejleszt saját innováció keretében, amelyek célja, hogy megfeleljenek a kor elvárásainak.

Fontos, hogy a piaci trendek figyelembe vételével a termékeink sajátosságát, egyediségét folyamatosan szem előtt tartva történjenek a fejlesztések.

Az alapanyagok felhasználásánál egyre nagyobb figyelmet kell fordítani a biológiailag lebomló, bőrbarát, növényi alapanyagokból előállított termékekre, melyek nem nélkülözik az  Eco-cert, Ecolabel minősítésű összetevőket, újrahasznosított és környezetbarát csomagolási módok beintegrálását.

A vállalat tervei között szerepel a termékek öko-dermatológiai tanúsítása, illetve nemzetközi tanúsítványok megszerzése. A stratégiai fejlesztések és beszerzések további saponin félék felkutatását és felhasználását tervezik a jövőben.

A jelen és távlati projektjeink célja, hogy termékeink az egészség, a környezettudatosság, a gazdaságosság és a fentarthatóság jegyében viseljék a Herbow (Herbal organic world ) márkanevet!

EU NKFIA