Loader

A művelet végrehajtása folyamatban van!
Kérjük ne zárja be a böngészőt és ne navigáljon el!
A művelet végén automatikusan átirányítjuk!

Sziasztok!

Emma vagyok. Még nagyon kicsi voltam, amikor a bőrömön egyszer csak kiütések lettek, nagyon fájt és viszketett. Sok mindent kipróbáltunk a szüleimmel, végül a doktor nénim tanácsára Anya mosódióval kezdte el mosni a ruháimat. Lassan elmúlt a rossz érzés, és újra jól éreztem magam!

Köszönöm Nektek Anya és Apa, amiért a Herbow Mosódiós termékcsaládot kifejlesztettétek, általa egyre több egészséges, boldog gyermek és család lehet a világon.  

                                                                                     Nagyon Szeretlek Titeket


 

 

Édesanyaként, én is mindennél fontosabbnak tartottam, hogy a családom egészséges életmódot folytasson, de a mosás területén gyanútlanul használtam a szintetikus mosó és - öblítőszereket, amiről azt gondoltam, hogy mint anya és feleség, a legjobbat adom a családomnak. Időközben megszületett harmadik gyermekünk Emma, aki már nem volt "elnéző" a vegyi jellegű mosószerekkel és alig múlt 2 éves, amikor bőrén égő, viszkető kiütések jelentkeztek. Természetesen azonnal orvoshoz fordultunk, aki mosószer allergiát diagnosztizált. A kenőcsök, amiket kaptunk nem nyújtottak valódi megoldást a panaszokra, mert csak időlegesen fedte el a tüneteket, amik aztán hamarosan ki újultak. Kislányom napokig szenvedett a kiütésektől ezért tovább kerestük a megoldást, majd a gyermekorvosunk a tünetek enyhítésére a mosódió használatát javasolta. Szintetikus mosószereinket ezután lecseréltük a természetes szappan tartalmú mosódióra, (Sapindus mukorossy) amelynek használatával rövid időn belül enyhülést, majd hozzávetőlegesen 8 hét használat után Emma panaszai teljesen megszűntek – meséli Rusznyák-Takács Tünde, a Herbow egyik  Alapító tulajdonosa és a Mosódiós Labda feltalálója.

A mosódió szemek időigényes és komplikált felhasználását, egy egyedi innovációval egyszerűsítettünk, ami most már egy sokkal könnyebb, és kényelmesebb felhasználást tesz lehetővé a mosásban!  

Ismerd meg a Herbow természetes alapanyagok felhasználásával készült termékeit,

 győződj meg Te is az organikus mosás eredményességéről.

EU NKFIA