Loader

A művelet végrehajtása folyamatban van!
Kérjük ne zárja be a böngészőt és ne navigáljon el!
A művelet végén automatikusan átirányítjuk!

Végre itt a tavasz, kezdődhet a függönymosás!

Végre itt a tavasz, kezdődhet a függönymosás!

Vidám témát hoztam, ami nem más, mint a függönymosás. Valljuk be őszintén a legtöbbünknek nem ez a kedvenc hétvégi elfoglaltsága még akkor sem, hogy ma már gépek végzik el helyettünk a munka jelentős részét.

Mindenki számára ismerős, amikor anyukáink, minden tavasszal leszedik a függönyöket, és ragyogó tisztára mossák a tél hosszú, sötét hónapjai után. Ugye milyen feledhetetlen az az illat, ami a nagymosás után belengi az egész lakást?

A kellemes illat felerősíti azt az érzést, hogy minden sokkal tisztább lett, még a gondolataink is. Tudományosan bizonyított, hogy az illatok nem csak az érzékszerveinkre hatnak, hanem tudattalan érzelmi válaszokat váltanak ki belőlünk, emlékeket ébresztenek.

A tavaszi függönymosás után gyakran azt kívánjuk, hogy bárcsak hetekig tartott volna az öblítő illata, hogy újra és újra átélhessük a tisztaság varázslatos illatát a lakásban, amitől mindig olyan jókedvűre derültünk. A szaglóidegekre ható, kellemes illóanyagok hatnak kedélyállapotunkra, sok esetben vidámmá, optimistává varázsolnak bennünket.

Csak természetesen!

Az illatok azonban veszélyeket is hordozhatnak. A szintetikus anyagok felhasználásával előállított öblítők, hatással vannak az idegrendszerre. Az orr nyálkahártyáján keresztül bekerülnek a szervezetünkbe, a véráramba, ami könnyen allergiás reakciók kiváltója lehet. A kellemetlen testi tüneteken kívül (tüsszögés, fejfájás, nyomasztó érzés a homlok középső részén, viszkető szem), mentálisan is érzékenységet okozhatnak. Ezért az illatosítók, textilöblítők, mosóparfümök megválasztásakor érdemes odafigyelni arra, hogy a lehető legkevesebb mesterséges anyaggal terhelt illatokat használjunk. A harmonikus otthon elengedhetetlen hozzátartozói a kellemes illatok, hiszen minden érzékszervet kényeztetni kell. Kezd a tavaszt tiszta függönyökkel és használd hozzá a Herbow mosóparfümjeit, melyek a természetesség jegyében születtek és ahol a növények ereje intenzíven érvényesül. Próbáld ki a természetes növényeszenciák kivonataival készült mennyei illatú készítményeinket! Hagyd, hogy rabul ejtsék szívedet!

További cikkek

Ruhaszárítás hatékonyan<br>-

Ruhaszárítás hatékonyan
-
Olvasson tovább...

Hallottál már a „no-poo” mozgalomról?

Hallottál már a „no-poo” mozgalomról?
Olvasson tovább...

Így mosd a farmered!<br>-

Így mosd a farmered!
-
Olvasson tovább...

EU NKFIA