Saját káromon tanultam meg, hogy jobb megelőzni a bajt!

Saját káromon tanultam meg, hogy jobb megelőzni a bajt!

Szia Tóth Panna vagyok. Egy személyes történetet szeretnék veletek megosztani ami rólam és a nővéremről szól. A testvérem sok évig küszködött a bőrallergiájával, majd megismerkedett a mosódióval. Már évek óta használta és tünetmentes lett. Elmúlt a bőre kipirosodása és megszűntek a viszketései is. Mivel nekem nem voltak ilyen jellegű tüneteim, én ezzel nem foglalkoztam és nem tértem át a mosódiós mosásra, aminek 1 évvel ezelőtt meg is lett a következménye! 

Egy nap besétáltam egy áruházba ahol megláttam egy hostess – pultot. Herbow volt a plakátra írva. Odamentem érdeklődni mi is ez a termék, mert már hallottam róla. A hostess lány készségesen elmondta, hogy ez egy új termék, amivel vegyszermentesen lehet mosni és ezzel megkímélhetjük bőrünket az irritációtól, valamint nagyon egyszerű használni mivel csak bekell dobni a mosógépbe más dolgunk nincs vele. Nagyon megörültem, mert egyből arra gondoltam veszek egyet a testvéremnek, hogy próbálja ki!  Miután elmondtam, hogy a testvéremnek vásárolok megkérdezte tőlem a lány, hogy magamnak miért nem veszek és próbálom ki? Azt feleltem: – Ó, nekem nincsen semmi bajom, én bírom a vegyszereket! Hazavittem a terméket és odaadtam a testvéremnek, aki nagyon megörült neki és azóta is azt használja.

Saját káromon kellett megtanulni..

Sajnos eléggé elhamarkodottan jelentettem ki, hogy bírom a vegyszereket, ugyanis rá egy évre  nálam is alattomosan jelentkeztek a tünetek. Először csak kicsit viszkettem a ruháimtól azután egy helyen a testemen ekcéma jelentkezett. Elmentem bőrgyógyászhoz aki megállapította, hogy ez bizony bőrallergia. Sajnos megvártam míg bekövetkezett a baj. Persze rögtön mosószert váltottam. Beszereztem a Herbow termékcsaládot. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy egy természetes anyag is ugyanolyan jól mos mint vegyszeres társai, de ez nem irritálja a bőröm. Nembeszélve a  természetes eredetű mosóparfümökről amiket hozzá lehet venni. Előtte sosem gondoltam, hogy ez lehet jobb is mint amiket előzőleg használtam. Most már teljesen máshogy gondolkodok és be kellett látnom, hogy a megelőzés a legfontosabb! Tudtad, hogy az emberek csupán 10%-a gondol a betegségek megelőzésére? Ez nagyon elszomorító!

Ezt a történetet azért osztom meg veletek ,mert szeretném ha ti megfontoltabbak lennétek mint én voltam. Ez persze vonatkozik arra is, hogy nem csak magunkat próbáljuk meg óvni a vegyszerek káros hatásaitól hanem gyermekeinket, családtagjainkat,barátainkat is. Fel kell hívni a figyelmüket arra, hogy manapság így is eléggé mérgeznek minket alattomosan az élelmiszereken, gyógyszereken , és egyéb dolgokon keresztül. Óvjuk meg magunkat és környezetünket ellenük! Gondoljuk a megelőzésre és éljünk egészségesen!

Ha te is szeretnéd kipróbálni akkor kattints ide a www.herbow.hu oldalra.

További cikkek

Újrahasznosítás<br>-

Újrahasznosítás
-
Olvasson tovább...