Loader

A művelet végrehajtása folyamatban van!
Kérjük ne zárja be a böngészőt és ne navigáljon el!
A művelet végén automatikusan átirányítjuk!

Mi nem szeretnénk vegyszert ebédelni!

Mi nem szeretnénk vegyszert ebédelni!

A vegyi mosogatószer hatásaival ellentétben, mi nem szeretnénk vegyszert ebédelni!

A mindennapi életünkben sajnos még mind a mai napig számos vegyszert, kemikáliát alkalmazunk akaratunk ellenére, hiszen a boltok polcain sorakoznak a vegyszeres mosó és öblítő szerek, mosogatószerek, fertőtlenítők, felmosók, lemosók, és persze még sorolhatnánk!

Ezek nem csak a környezetünkre hatnak károsan, hanem az egészségünkre is!

Tudtad?

A mosószer, ha bőrünkkel érintkezik már 10 perc elteltével kimutatható a véráramban?

Pedig csak felvetted a frissen kimosott kedvenc holmidat…

A környezetünkben a vegyszerek 74%-a az európai folyókban, köt ki. A szennyvíz tisztítókban pedig sokkal több energia-ráfordítással válik a vegyszerekkel szennyezett vízből szürke szennyvíz (ami pl. termőföldi locsolásra alkalmas).

Elgondolkodtató….

Sokszor bele sem gondolunk, hogy mennyi vegyszer vesz minket körül és nem csak a fürdőszobában, de a lakásunk minden olyan területén, amit takarítanunk kell, különösen a konyhában, ahol számtalan szert használunk, hogy háztartásunk kellően tiszta legyen.

Mosószerek, mosogatószerek, súrolók, egyéb tisztítószerek…

A fenntarthatósági célok jegyében szerencsére mára már egyre nagyobb teret és több fórumot kap a tudatos vásárlók „hangja”, ami a biológiailag tiszta termékeket kívánja, kéri és követeli a gyártóktól!

Ezt a tendenciát az évek alatt egyre fokozottabban körvonalazódni látszódó betegségek, - allergiák, asztma, bőr irritáció, meddőség, potencia zavarok, fejlődési problémák, stb- elleni tiltakozások jeleként értelmezhetjük!

Egy amerikai felmérés szerint, a mosogatógépek elterjedésével, lineárisan emelkedett a rákos megbetegedések száma is! A következtetés egyértelmű: a vegyi mosogatószerek használata során, az edényeken maradó vegyi anyagokat, egyszerűen bekanalazzuk az ételeink elfogyasztása során, aminek következményei az idők során beláthatatlanok!

A Herbow kézi és gépi mosogatószerek fejlesztése során, alapvető szempont volt a növényi eredetű, természetes anyagok használata, ezért a Herbow termékek semmiféle vegyi anyagot nem tartalmaznak. A mosódióból kinyert természetes tisztító és zsíroldó hatású saponin, valamint bio enzimek erejével biztonságosan használható és tökéletesen elmosogat, sem a környezetünkre, sem az egészségünkre nem jelent veszélyforrást!

Tisztelet, szakértelem, természetesség

Ez a Herbow márka szellemisége, mely megkönnyíti a mindennapi életet a háztartásban használt vegyszerek elkerülésével, a hatékonyság kompromisszuma nélkül. A Herbow termékek teljesítményükben sem maradnak alul vegyi „vetélytársaival” szemben!

Hogyan?

Mosódió alapú környezetbarát termékek széles választéka található meg a termékpalettánkon, melyek a környezetet és az egészséget is óvják! Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően nem csak a mosásnál, hanem a mosogatásnál és a konyha takarításánál is a segítségünkre lehetnek.

A Habmosogató és általános felülettisztító gyengéden, mégis hatékonyan ragyogó tisztaságot eredményez:

A Herbow habmosogatószer és általános felülettisztító már Marton Adrienn, az Adri’s Kitchen alapítója által is előszeretettel használt és kedvelt termék, hiszen a természetes saponinokban (mosódió kivonat) gazdag környezetbarát mosogatószer újszerű és praktikus módon segíti tisztán tartani a konyháját!

Miben más a Herbow habmosogató-felülettisztító a hagyományos mosogatószerektől?

  • Kézi mosogatószerként, remekül használható a konyhai eszközök, evőeszközök, tányérok, poharak tisztítására egyaránt
  • Konyhai felületek, indukciós főzőlapok, páraelszívók ragyogóan tiszták lesznek a habmosogató segítségével
  • Bőrbarát tulajdonságának köszönhetően ideális a kisbabák, kisgyerekek által használt tárgyak (etetőszék, előke, műanyag játékok stb.) és a táplálkozáshoz használt eszközök (evőeszközök cumisüveg, műanyag eszközök, tányérok, forraló edények stb.) tisztítására.
  • Használata egyszerű és kényelmes: Szivacsra nyomva tiszta, sűrű, fehér hab keletkezik, ami könnyen eloszlatható a felületen.
  • Rendkívül gazdaságos, akár 375 adagra is elég, 1.2 liter hagyományos mosogatószer mennyiségének felel meg

Használata kényelmes, cseppmentes és egyszerű!

Konyhai felületek tisztítása esetén csak nyomjunk egy adaggal a tisztítandó felületre, oszlassuk el nedves szivaccsal, hagyjuk hatni pár percig majd tiszta vízzel öblítsük le és élvezzük az illatos, folt- és vegyszermentes konyha minden előnyét!

A Habmosogatószer használatát és eredményességét tapasztalva, könnyen az egyik kedvenc háztartási tisztítószerünkké válhat!

Bízzunk a természet erejében és hatékonyságában! 

A Herbow szellemisége és termékeinek minősége, mindenkor ezt tükrözik!

Herbal Organic World

 

 

 

További cikkek

Mosódió már a konyhában is<br>-

Mosódió már a konyhában is
-
Olvasson tovább...

Hogyan tisztítsuk a textil szájmaszkokat?

Hogyan tisztítsuk a textil szájmaszkokat?
Olvasson tovább...

Valóban csodaszerek a szappanok?<br>-

Valóban csodaszerek a szappanok?
-
Olvasson tovább...

EU NKFIA