Itt az ideje a mosógép méregtelenítésnek!

Itt az ideje a mosógép méregtelenítésnek!

Veled is előfordult  már, hogy ruháid kellemetlen szagúak voltak mosás után? A mosógépben lévő szennyeződések megtelepedtek a szövet szálain? Észrevetted, hogy a mosógép vízköves, mosószer maradványok vannak benne, esetleg penészes és úgy tapasztaltad, hogy a mosógéped nem mos olyan hatékonyan, mint korábban?

 

Ha a ruháknak mosás után dohos szaga van, az biztosan szennyeződésre utal. A mosógép ajtaja körül, a gumitömítésen és a mosószer és öblítő adagoló körül megjelenő sötét színű, nyálkás penészlerakódások hátrányosan befolyásolják a mosás hatékonyságát. A mosógépünk tisztasága elengedhetetlen feltétele ruháink tisztaságának és ilyen esetekben ráfér egy méregtelenítés, hiszen a lévő lerakódások, szenny és piszok előbb vagy utóbb megtelepednek a textíliák szálain, melyek közvetlenül érintkeznek bőrünkkel.

Ezek a szennyeződések irritálhatják a bőrt, így allergiás reakciókat indíthatnak el, ami apró kiütések, viszketés vagy bőrpír formájában jelentkezhet – nagyon sok gyerek és felnőtt küzd mosószerek okozta bőrproblémával, sokaknál ez az ekcéma kiváltó ok.

Bármennyire is elővigyázatosak vagyunk, a ruhák apró szálai, a zsebekben felejtett papírzsebkendők és egyebek, a zsíros szennyeződések, a mosószer és öblítő maradványok és a vízkő egyre vastagodó réteget képeznek a dobon, a fűtőszálon, a mosószer adagoló rekeszben vagy a gumi alkatrészeken.

A mosógép gumiján könnyen megtelepedő penészgomba, összetéveszthetetlen fekete réteget képez, amely nem csak esztétikai szempontból kellemetlen, de az egészségre is káros.

 

Ezek együttesen rontják a mosás hatékonyságát és idővel dugulást és kellemetlen szagokat okozhatnak a textíliákon. A szemmel látható szennyeződések megjelenése után és a használat gyakoriságától függően érdemes t – három havonta egy alapos tisztítást végezni a mosógépen.

 

Mire való a Herbow Mosógép Méregtelenítő?

Ha időről-időre elindítunk egy mosógép méregtelenítő programot, akár alacsony hőfokon is, lényegében lelassíthatjuk vagy teljesen megakadályozhatjuk a szennyeződést. Használatával higiénikus, baktérium és gombamentes, csillogó mosógépbelsőt érhetünk el, mindezt környezetkímélő módon, természetes anyagok segítségével.

 

Miért válassza a Herbow Mosógép Méregtelenítőt?

 

 • használata egyszerű

 • alacsony hőfokon is alaposan tisztít

 • környezetkímélő alapanyagokból készült

 • foszfát és szulfátmentes

 • vízkőoldó hatásánál fogva óvja a fűtőszálat

 • eltávolítja a vegyi- és más mosószerek okozta lerakódásokat

 • megszünteti a kocsonyás szennyeződéseket a gumi alkatrészeken

 • eltávolítja a penészes foltokat

herbow-mosogep-meregtelenito-2

HOGYAN HASZNÁLD A HERBOW MOSÓGÉP MÉREGTELENÍTŐT?

 

 1. Tedd a Herbow mosógép méregtelenítő 1. Komponens feliratú tasak tartalmát a mosószer adagoló rekeszbe

 2. Tedd a 2. Komponens feliratú tasak tartalmát a mosógép dobjába

 3. Indíts el egy energiatakarékos normál programot (ruhák nélkül)

 4. A program lejártakor nyisd ki a gép ajtaját és az adagolórekeszt és hagyd is így a következő mosásig

 

 

 

 

Jó tanácsok a mosógép tisztán tartásához:

 • mosás után mindig hagyd nyitva a mosógép ajtaját és nyisd ki a mosószer-adagoló rekeszt, hogy a gép megfelelően ki tudjon száradni

 • soha ne használj az előírtnál több mosószert vagy öblítőt

 • a folyékony mosószereket és az öblítő koncentrátumokat egy kiürült flakon segítségével hígítsd fel, így könnyebben ki tudja mosni a víz és nem maradnak az adagolóban és a csövekben. Így oda kerül a mosószer, ahova szükséges, és a hatása is jobban érvényesül.

A Herbow termékcsalád tagjai a teljes mosási folyamatot felölelik. Próbáld ki a Herbow Mosódiós labdát, a környezet és bőrbarát folttisztítókat színes és fehér ruhákhoz és a növényi összetevőkből készült szuper koncentrált mosóparfümöket is!

További cikkek

Tiszta fehérnemű allergén anyagok nélkül

Tiszta fehérnemű allergén anyagok nélkül
Olvasson tovább...

Ágynemű mosás tippek

Ágynemű mosás tippek
Olvasson tovább...

Végre itt a tavasz, kezdődhet a függönymosás!

Végre itt a tavasz, kezdődhet a függönymosás!
Olvasson tovább...