Loader

A művelet végrehajtása folyamatban van!
Kérjük ne zárja be a böngészőt és ne navigáljon el!
A művelet végén automatikusan átirányítjuk!

Itt az ideje a mosógép

Itt az ideje a mosógép "méregtelenítésnek"!

Veled is előfordult  már, hogy ruháid kellemetlen szagúak voltak mosás után? A mosógépben lévő szennyeződések megtelepedtek a szövet szálain? Észrevetted, hogy a mosógép vízköves, mosószer maradványok vannak benne, esetleg penészes és úgy tapasztaltad, hogy már nem mos olyan hatékonyan, mint korábban?

Ha a ruháknak mosás után dohos szaga van, az biztosan szennyeződésre utal. A mosógép ajtaja körül, a gumitömítésen és a mosószer adagoló körül megjelenő sötét színű, nyálkás penészlerakódások hátrányosan befolyásolják a mosás hatékonyságát. A mosógépünk higiénikus tisztasága elengedhetetlen feltétele ruháink tisztaságának és ilyen esetekben ráfér egy "méregtelenítés", hiszen a lerakódások, szenny és piszok előbb vagy utóbb megtelepednek a textíliák szálain, melyek közvetlenül érintkeznek bőrünkkel.

 

Ezek a szennyeződések irritálhatják a bőrt, így allergiás reakciókat indíthatnak el, ami apró kiütések, viszketés vagy bőrpír formájában jelentkezhet – nagyon sok gyerek és felnőtt küzd mosószerek okozta bőrproblémával, sokaknál ez az ekcéma kiváltó oka.

Bármennyire is elővigyázatosak vagyunk, a ruhák apró szálai, a zsebekben felejtett papírzsebkendők és egyebek, a zsíros szennyeződések, a mosószer és öblítő maradványok és a vízkő egyre vastagodó réteget képeznek a dobon, a fűtőszálon.  A mosógép gumiján könnyen megtelepedő penészgomba, összetéveszthetetlen fekete réteget képez, amely nem csak esztétikai szempontból kellemetlen, de az egészségünkre is káros lehet. A mosógép áporodott, esetenként büdös beltartalma a mosás során folyamatosan a ruhákba mosódik. Így a mosott holmik nem igazán tekinthetők tisztának, és az öblítőszerek túlzásba vitt használatával sem oldható meg a kialakult probléma. 

Ezek együttesen rontják a mosás hatékonyságát és a kellemetlen szagok mellett idővel dugulást okozhatnak. A szemmel látható szennyeződések megjelenése után és a használat gyakoriságától függően érdemes t-három havonta egy alapos tisztítást végezni a mosógépen. Manapság egyre fontosabb az egészséges életmód, és többnyire tisztában vagyunk az ehhez vezető alapvető lépésekkel. Az egészséges életmód ebben az esetben a tiszta mosógéppel kezdődik, legyen az szintetikus vagy természetes mosóanyagok használata.

Mire való a Herbow Mosógép Méregtelenítő?

Ha időről-időre elindítunk egy mosógép tisztító programot, akár alacsony hőfokon is, lényegében lelassíthatjuk vagy teljesen megakadályozhatjuk a szennyeződések elszaporodását. Használatával higiénikus, baktérium és gombamentes, csillogó mosógépbelsőt érhetünk el, mindezt környezetkímélő módon, természetes anyagok segítségével. A Herbow mosógép tisztítója 2 alkalomra elegendő mennyiséget tartalmaz a mosógép megfelelő tisztán tartásához, ami akár 4 hónap védelmet is jelenthet a káros lerakódások ellen. A termék előnyös tulajdonsága, az agresszív vegyszerek nélkül, organikusan elért fertőtlenítő és tisztító hatás. Környezetkímélő összetételű, természetes mosódió örleményt tartalmazó, foszfát- és szulfátmentes, vegán termék.

 

 • alacsony hőfokon is alaposan tisztít

 • klór- illetve tartósítószer mentes

 • vízkőoldó hatásánál fogva óvja a fűtőszálat

 • eltávolítja a vegyi- és más mosószerek okozta lerakódásokat

 • megszünteti a kocsonyás szennyeződéseket a gumi alkatrészeken

 • elpusztítja a penészes foltokat

 

Hogyan használd a Herbow Mosógép Méregtelenítőt?

 1. Tedd a Herbow mosógép tisztító 1. komponens feliratú tasak tartalmát a mosószer adagoló rekeszbe

 2. Tedd a 2. komponens feliratú tasak tartalmát a mosógép dobjába

 3. Indíts el egy energiatakarékos normál programot (ruhák nélkül)

 4. A program lejártakor nyisd ki a gép ajtaját és az adagolórekeszt és hagyd is így a következő mosásig

Jó tanácsok a mosógép tisztán tartásához:

 • mosás után mindig hagyd nyitva a mosógép ajtaját és nyisd ki a mosószer-adagoló rekeszt, hogy a gép megfelelően ki tudjon száradni

 • soha ne használj az előírtnál több mosószert vagy öblítőt

 • a folyékony mosószereket és az öblítő koncentrátumokat egy kiürült flakon segítségével hígítsd fel, így könnyebben ki tudja mosni a víz és nem maradnak az adagolóban és a csövekben. Így oda kerül a mosószer, ahova szükséges, és a hatása is jobban érvényesül

S kezdődhet újra a mosás!

A Herbow termékcsalád tagjai a teljes mosási folyamatot felölelik. Próbáld ki a Herbow Mosódiós labdát, a környezet és bőrbarát folttisztítókat színes és fehér ruhákhoz és a növényi összetevőkből készült szuper koncentrált mosóparfümöket is!

További cikkek

Tiszta fehérnemű allergén anyagok nélkül

Tiszta fehérnemű allergén anyagok nélkül
Olvasson tovább...

Ágynemű mosás tippek<br>-

Ágynemű mosás tippek
-
Olvasson tovább...

Végre itt a tavasz, kezdődhet a függönymosás!

Végre itt a tavasz, kezdődhet a függönymosás!
Olvasson tovább...

EU NKFIA