Loader

A művelet végrehajtása folyamatban van!
Kérjük ne zárja be a böngészőt és ne navigáljon el!
A művelet végén automatikusan átirányítjuk!

Ha a farmerünk beszélni tudna...

Ha a farmerünk beszélni tudna...

Ha a farmerünk beszélni tudna…

Vajon miről mesélne? Esti sétákról, kertészkedésről, egy könnyed baráti csevejről, magassarkúról, edzőcipőről…

Egy szóval rólunk

Kényelmes, elnyűhetetlen és még sosem hagyott cserben. Mi az? A farmered.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a legtöbb nőnek lapul egy belőle a szekrényben. Megtalálni az ideális farmernadrágot nem egyszerű, így hát megbecsüljük, vigyázunk rá. 

Csakhogy ez a kitartó ruhadarab bizony-bizony elhasználódik idővel. Hogy ez minél később következzen be, érdemes „máshogyan”, a többi ruhától eltérően mosni ezt típusú anyagot.

Mossuk persze, de mivel ne?

Mosóporok használatát jobb, ha mellőzzük, ugyanis a fel nem oldódott komponensek a szövetszálak közé kerülve fehéríthetik, vasaláskor pedig elszürkíthetik a szövetet. 

Mi a legjobb neki?

Ha azt szeretnénk, hogy farmerünk hosszú távon megőrizze színét, rugalmasságát, és a nem kívánt kosztól is megszabadulnánk, akkor folyékony, gél állagú mosószerben gondolkodjunk. Ha pedig mindezt károsanyagmentesen érnénk el, akkor a 2022-es év újdonsága, a Herbow Jeans folyékony mosószer farmer ruhákhoz az ideális választás.

Mosódió, Te csodás!

Ez a gyorsan oldódó gél hatékony összetevőivel kíméletes, egyben kiváló folttisztító hatással rendelkezik, melynek elengedhetetlen hozzávalója a mosódió. A Herbow folyékony mosószerek alapja a kíméletes eljárással készült, különleges mosódió kivonat, melyet a cég inspirátora Marton Adri - az Adri’s Kitchen alapítója - jó szívvel ajánl, hiszen folyamatosan használja a saját otthonában és a konyhájában is.

Ez a csodálatos összetevő antibakteriális hatással is bír, így nem csak tisztít, hanem egyben a kellemetlen szagokért felelős baktériumokat is elűzi a farmer anyagából.  

Tisztaságban nincs kompromisszum

Az általános mosószerekkel ellentétben a Herbow Jeans folyékony mosószer kíméletes, nem hagy maga után károsító anyagokat. A célirányosan megválasztott, természetes eredetű összetevők segítik megőrizni az eredeti színt és a rugalmasságot, így nem kell amiatt aggódnunk, hogy farmerünk idő előtt kifakul vagy egyszer csak kireped egy váratlan pillanatban.

Mi pedig csak hordjuk…

Ez a  Herbow Jeans mosógél kíméletesen gondoskodik arról, hogy farmerünk minél tovább megőrizze eredeti állapotát, nekünk pedig nincs más dolgunk, mint hordani és hordani. Csak meg ne unjuk! smiley

További cikkek

Mi nem szeretnénk vegyszert ebédelni!

Mi nem szeretnénk vegyszert ebédelni!
Olvasson tovább...

Mosódió már a konyhában is<br>-

Mosódió már a konyhában is
-
Olvasson tovább...

Hogyan tisztítsuk a textil szájmaszkokat?

Hogyan tisztítsuk a textil szájmaszkokat?
Olvasson tovább...

EU NKFIA