Loader

A művelet végrehajtása folyamatban van!
Kérjük ne zárja be a böngészőt és ne navigáljon el!
A művelet végén automatikusan átirányítjuk!

Gyermekorvosi ajánlás<br>-

Gyermekorvosi ajánlás
-

A Gyermekorvos is ezt ajánlja, olvasd el részletesen

Rendelőmbe egyre több kis páciens érkezik valamilyen bőrallergiával, kiütéssel, irritációval, ekcémával. Ezekért az allergiás tünetekért, mint például az atópiás dermatitis veleszületett bőrproblémáiért, az immunsejtek és a memóriasejtek túlzott aktivitása felelős. Sajnos az immunmemóriába íródó adatok egész életünkön át megőrződhetnek, így újra és újra, egyre rövidebb időközönként betegítik meg a pácienst. Mindezek miatt tünetmentesíteni tudunk, de véglegesen meggyógyítani sajnos nem. A picik diétáztatását akkor javaslom, ha vérvétellel konkrétan kimutatták az allergént.

Amit igazán fontosnak tartok, az a bőr semleges környezetének megteremtése, vagyis a vegyi anyagokkal súlyosan terhelt fürdetőszerek, antibakteriális szappanok, testápoló krémek, mosó- és öblítőszerek kiiktatása. Főleg a mosószereket és öblítőket tartom veszélyesnek gyermekeink egészségére.

Az alacsony vízfelhasználással működő modern mosógépek is hozzájárulnak, hogy a ruhában benne maradnak például a „sodium laureth sulphat”, vagy a mesterséges illatanyagok maradványai. Mindezek a ruhából izzadás hatására kioldódnak és allergiás reakciókat okoznak. Ha van rá mód, érdemes ezért az illatanyagok, tartósítószerek, vegyi anyagok mennyiségét minimálisra csökkenteni. Olyan természetes szerek, mint a mosódió gyakran alkalmasak az erős vegyi anyagok kiváltására, hasonló hatásfok mellett. 

Épp ezért jó szívvel ajánlom a Herbow természetes növényi mosóanyagot, valamint az ezt kiegészítő Herbow Fehérítő adalékot és Herbow Color foltkezelő.

Ezzel mosva a ruháikat csökkentik gyermeküknél már kialakult tünetek erősségét, vagy teljes egészében elkerülhetik azt!

További cikkek

Saját káromon tanultam meg, hogy jobb megelőzni a bajt!

Saját káromon tanultam meg, hogy jobb megelőzni a bajt!
Olvasson tovább...

Újrahasznosítás<br>-

Újrahasznosítás
-
Olvasson tovább...

EU NKFIA