Loader

A művelet végrehajtása folyamatban van!
Kérjük ne zárja be a böngészőt és ne navigáljon el!
A művelet végén automatikusan átirányítjuk!

LBT - A fenntartható stílus nagykövete

LBT - A fenntartható stílus nagykövete

A fenntarthatóság – fontos kérdés a Herbow márka számára is, amely a természet körültekintő hasznosításán túl az élet számos területére kiterjed. A divatban és az öltözködésben is egyre meghatározóbb szerepet kap, s erről most Lánczos Benkő Tímea gondolatait olvashatjátok, akivel együttműködésünk célja, hogy felhívjuk a figyelmet a tudatos vásárlás fontosságára.

Lánczos Benkő Tímea vagyok, személyi stylist. Az elmúlt 10 évben rengeteg Nővel dolgozhattam együtt külföldön töltött éveim során és itthon is. Azt tapasztalom, hogy manapság a Hölgyeknek egyre nagyobb szüksége van olyan tanácsokra, apró tippekre melyek segítséget jelentenek számukra abban, hogy ruhásszekrényük tartalma amellett, hogy önazonos, eredeti is legyen. Ebben az izgalmas kihívásban próbálok segítséget nyújtani azok számára, akik hozzam fordulnak. 

 

Az egyediség, a személyes stílus, a vonzerő véleményem szerint túlmutatnak a mai hamis szépségideálokon. Valaki lehet ránk pozitív hatással és lehet önmagával összhangban anélkül is, hogy nem feltétlen modellarcú, vagy nem passzol rá tökéletesen a 36-os méret.

Fenntartható stílus

Az egyéni stílus gyakorlatilag bárki számára elérhető, mindössze hinnünk kellene abban, hogy ez működik. Ennek egyik alappillére, hogy érdemes sokkal többet foglalkozni a teljes megjelenésünkkel, mint kizárólag csak a méreteinkkel. A társadalom és a média által belénk sulykolt szépségideálok közel sem valóságosak. A valóság köztünk a mindennapjainkban él, amit meg kevésbé szeretnénk meglátni és elfogadni. Személyes stílustanácsadásaim alkalmával a hitelesség mellett a tudatosságra is óhatatlanul kitérek, nem csak ruhavásárláskor, de már a darabok összeválogatása során is.

Variációk egy témára

Alapelvem, hogy a kevesebb több. Elkötelezetten hiszek a személyre szabottan kiválasztott ruhák és kiegészítők jól variálhatóságában. Ahogyan számos élethelyzetben folyamatosan törekszünk az egyensúly fenntartására, ezt gardróbunk kialakítása során is érdemes szem előtt tartani. Az alapdarabok kombinálása már kevés ruhával is jól működik. A textilek minőségének hosszútávú megőrzése ebben az estben is elsődleges szempont. Így amellett, hogy törekszünk a minőségi, időtálló darabok kiválasztására, a kímélő mégis hatékony mosás fontossága elengedhetetlen elvárás egy mai tudatos Nő számára.  A Herbow márka termékeit tavaly nyáron fedeztem fel, melyek nem csak a környezettudatosság miatt lettek kedvenceim, de bátran állíthatom, hogy ilyen tiszta illatúak még sosem voltak a ruháink. Régi gyerekkori emlékeimet juttatják eszembe, mikor drága Nagymamám még valamiféle szappannal mosta a ruháinkat, és a verandára teregette azokat száradni.

 

Hit és elkötelezettség

Azt is szeretem, hogy a mosódiós labda használatával vegyszer nélkül moshatunk, s nem terheljük környezetünket felesleges kemikáliák használatával. Két kisgyermek édesanyjaként ez még fontosabbá vált számomra. Használatuk során megkímélem gyermekeim érzékeny bőrét a felesleges vegyszerektől, és emellett követendő példát mutathatok számukra a fenntarthatóság és bolygónk megóvásával kapcsolatban.

 

Nagyon örültem, amikor a Herbow mosódió együttműködésre kért fel, mert valami olyan mellé állhattok, ami az egyik szívügyem. Mostantól minden hónapban egy olyan poszttal érkezem majd Hozzátok, ami egy adott darab különböző variációit mutatja be. Márciusban az örök fehér inget viselem majd többféleképpen. Ezzel is példát mutatva annak, hogy a kevesebb több, és ha már kevesebb, óvd a ruháidat és a környezetünket is. 

http://lanczosbenkotimea.com/

 

További cikkek

Öt érdekesség, amit jó tudni a mosódióról

Öt érdekesség, amit jó tudni a mosódióról
Olvasson tovább...

Mosódiós labda nyaralás alatt is!<br>-

Mosódiós labda nyaralás alatt is!
-
Olvasson tovább...

Itt az ideje a mosógép

Itt az ideje a mosógép "méregtelenítésnek"!
Olvasson tovább...

EU NKFIA