Egy ősi módszerre cseréltem a szintetikus mosószert!

Egy ősi módszerre cseréltem a szintetikus mosószert!

Szia, Sipos Andrea vagyok. Az elején szeretném leszögezni, ha szerinted csak a TV-ben reklámozott mosószerekkel lehet hatékonyan mosni, akkor NE OLVASS TOVÁBB! Azért ragadtam tollat, mert tudom, hogy az emberek többsége egyáltalán nem törődik az egészséggel és itt nem csak a saját magunk egészségre gondolok, hanem az egész családéra. Az egyáltalán nem meglepő, hogy a nagy üzletláncokat mennyire nem érdekli, hogy mit adnak a vásárlóiknak. A lényeg, hogy a lehető legtöbb pénzt hagyjuk ott minden nap. De még a sarki kisboltos sem kérdezi meg, hogy biztosan ezt a vákumcsomagolt szemetet szeretnéd megvenni!? Ez azért gond, mert az emberek semmilyen módon nincsenek tájékoztatva, sajnos ennek az volt a következménye, hogy nálam is kialakult a MOSÓSZER-ALLERGIA. Magam kerestem fel egy módszert, amit más országokban már több száz éve használnak. Annyira hatékony, hogy 2 nap alatt elmúltak a kiütéseim. 

Nagyon sok olyan ember vesz körül az életben, akik egyáltalán nem hajlandóak tenni az egészségükért. A rokonok, barátok és a távolabbi ismerősök körülbelül 80%-a határozottan állítja, hogy ők bizony mindent megtettek az életmódváltásért. Eljárnak futni, gondosan megválogatják az ételek alapanyagait, elhagyják a cukros löttyöket és a nasit. A lelkesedés szinte minden alkalommal csak néhány hétig tart, majd visszatérnek a jól megszokott “önpusztító” életmódhoz. Tényleg ennyire nehéz váltani? Neked is volt már hasonló elhatározásod?

A mosószer-allergia kihatással volt az életemre, egyáltalán nem voltam magabiztos és boldog a bőröm állapota miatt. Mindenki mást hibásnak tartottam csak magamat nem. Utólag már tudom, hogy csakis az én hibám volt. Hogy miért? Ez egyszerű, én hoztam a döntéseket, nem más. Én választottam a mosószereket és nem foglalkoztam azzal, hogy mi van ezekben a szerekben. Egyáltalán nem érdekelt, hogy a ruhákból a nap minden percében a bőrömön át a szervezetembe jutnak a vegyszerek. Igazából fel sem tűnt, hogy ez tényleg így van, de ha jobban belegondolsz.. gyakorltilag a nap 23 órájánban ruhában vagyunk, ezért nem csoda, ha a bőr egy idő után jelez, hogy elég a szintetikus anyagokból. 

A nagy cégeket valószínűleg egyáltalán nem érdeklik, hogy mi van az “átlag” emberekkel. Ennek véget kell vetni, nem? Éjjel-nappal a TV-n keresztül bombáznak a reklámokkal és még csak meg sem fordul a fejünkben, hogy az egészségünket kockáztatjuk. Nekik csak az számít, hogy megvedd a legújabb fejlesztésű “csodamosószert”.

Már régóta elegem van ebből a színjátékból, de az allergia tette fel a pontot az i-re. Rengeteg időt beleöltem abba, hogy egy épkézláb, vegyszermentes mosószert találjak, ami valóban működik. Számtalan lehetőséget számításba vettem, rengeteg cikket elolvastam a témával kapcsolatban. Viszont amire a választásom esett minden várakozásomat felülmúlta.

Inkább ezt kellene reklámozni!

Egy ősi módszer továbbfejlesztett változatáról van szó, aminek a neve mosódiólabdaIgen! Ez egy mosódió alapú módszer, amit igencsak tovább gondoltak. Azt minden háziasszony tudja, hogy a mosódió egy természtes mosószer, amit általában a bőrproblémás emberek használnak vagy az öko- és bio dolgok megszállotjai. Nekem legjobban a Herbow vált be.

Egy kicsit szkeptikusan álltam a mosódióhoz, de úgy voltam vele, hogy ha másnak működik akkor nekem is működni fog. A legnagyobb félelmem az illattal és a makacsabb foltokkal kapcsolatban volt, de az első mosás után minden kétségem elszállt. Ez egy igazi XXI. századi technológiával megalkotott  természtes mosószer. A mosóparfümökről csak annyit, hogy mosás után az egész lakásban elképesztően kellemes illat van. Én már az összes mosóparfümöt kipróbáltam, de az abszolút kedvencem a ragyogó nap, ami mangó illatú.

További cikkek

Gyermekorvosi ajánlás<br>-

Gyermekorvosi ajánlás
-
Olvasson tovább...

Saját káromon tanultam meg, hogy jobb megelőzni a bajt!

Saját káromon tanultam meg, hogy jobb megelőzni a bajt!
Olvasson tovább...

Újrahasznosítás<br>-

Újrahasznosítás
-
Olvasson tovább...