Használd tiszta mosógéppel!

Használd tiszta mosógéppel!

Használd tiszta mosógéppel!

Bármennyire is szerettük a nyarat hivatalosan is beköszöntött az ősz a naptár szerint, de reméljük, hogy a közelgő vénasszonyok nyara még szép napokat tartogat számukra. A nyári hónapokban sokszor tapasztalt fülledt meleg, az emberi szervezet mellett többek között a mosógépünkre is kedvezőtlenül hat! Lássuk csak, miért?

Mosógépünket szinte nap, mint nap használjuk, esetenként több alkalommal is. A mosás befejeztével jó esetben nyitva hagyjuk az ajtaját szellőzni, máskor zárva tartjuk. A mosógép hosszú ideig nem tud lehűlni, bármennyire is azt gondolnánk, hogy igen. Bár az öblítő programnál a mosógépünk hideg vizet szivattyúz a rendszerből, azonban ez sem igazán elég.

A mosógép csöveiben pangó langyos, párás környezet sajnos kedvező táptalajt jelent a különböző mosó és öblítő szer maradványokból kifejlődő baktériumoknak, gombáknak és ez akár a toxikus anyagok elszaporodásához vezethet, ami esetenként betegségek melegágyává válhat. Ezeket a nemkívánatos lerakódásokat, bakteriális közösségeket, joggal nevezhetnénk akár mérgeknek is.

Büdös mosógép, dohos ruha?

A mosógép áporodott, esetenként „büdös” bel-tartalma a mosás során folyamatosan ruhákba mosódik. Így a mosott holmik nem igazán tekinthetők tisztának, és az öblítők túlzásba vitt használatával sem oldható meg a kialakult probléma.

Manapság egyre fontosabb az egészséges életmód, és többnyire tisztában vagyunk az ehhez vezető alapvető lépésekkel. Az egészséges életmód ebben az esetben a tiszta mosógéppel kezdődik, legyen az szintetikus vagy természetes mosóanyagok használata.

 

Miért válaszd a Herbow Mosógép Méregtelenítőt?

  • használata egyszerű

  • alacsony hőfokon is alaposan tisztít

  • környezetkímélő alapanyagokból készült

  • foszfát és szulfátmentes

  • vízkőoldó hatásánál fogva óvja a fűtőszálat

  • eltávolítja a vegyi- és más mosószerek okozta lerakódásokat

  • megszünteti a kocsonyás szennyeződéseket a gumi alkatrészeken

  • eltávolítja a penészes foltokat

 

Igazán környezetkímélő megoldás

 

 

Tartsuk szem előtt, hogy a mosógépünk mindig tökéletesen higiénikus legyen, hiszen a tiszta ruhák elengedhetetlen feltétele a tiszta mosógép. A Herbow mosógép Méregtelenítő 2 alkalomra elegendő mennyiséget tartalmaz a mosógép megfelelő tisztán tartásához, ami 4 hónap védelmet jelent a káros lerakódások ellen. A termék előnyös tulajdonsága, az agresszív vegyszerek nélkül, organikusan elért fertőtlenítő és tisztító hatás. Környezetkímélő összetétel, természetes mosódió tartalommal, foszfát- és szulfátmentes, klór- illetve tartósítószer mentes, vegán termék.

 

HOGYAN HASZNÁLD A HERBOW MOSÓGÉP MÉREGTELENÍTŐT?

Tedd a Herbow mosógép méregtelenítő 1. Komponens feliratú tasak tartalmát a mosószer adagoló rekeszbe

Tedd a 2. Komponens feliratú tasak tartalmát a mosógép dobjába

Indíts el egy energiatakarékos normál programot (ruhák nélkül)

A program lejártakor nyisd ki a gép ajtaját és az adagolórekeszt és hagyd is így a következő mosásig

 

S kezdődhet újra a mosás!

További cikkek

Mosódiós labda nyaralás alatt is!

Mosódiós labda nyaralás alatt is!
Olvasson tovább...

Itt az ideje a mosógép méregtelenítésnek!

Itt az ideje a mosógép méregtelenítésnek!
Olvasson tovább...

Tiszta fehérnemű allergén anyagok nélkül

Tiszta fehérnemű allergén anyagok nélkül
Olvasson tovább...